Partner in IT

Wat we bij Citrix doen is meer dan uw werk veranderen, wij veranderen uw manier van leven. Bij Citrix beoordelen we technologie aan de hand van de voordelen voor de mensen. Het gaat erom wat ze moeten doen en wat ze moeten bereiken. Deze visie inspireert ons oplossingen te bouwen voor mobile workspaces.

Applicaties vormen de basis van de meeste bedrijfsprocessen. Het leveren van deze applicaties aan mensen - waar zij zich ook bevinden - is de uitdaging voor IT. Vaak is een IT-omgeving echter een verzameling van verschillende systemen die niet altijd goed samenwerken, waardoor IT-afdelingen een groot deel van hun tijd en geld kwijt zijn aan het onderhouden van deze systemen.

Hierdoor blijft er weinig ruimte over voor de innovatie die de business juist nodig heeft om verder te kunnen groeien. Met XenApp, XenServer en Provisioning Server heeft Citrix van XenDesktop een sterke totaaloplossing in handen.

Beter werken. Beter leven.

Bij Citrix beoordelen we technologie aan de hand van de voordelen voor de mensen. Het gaat erom wat ze moeten doen en wat ze moeten bereiken. Deze visie inspireert ons oplossingen te bouwen voor mobile workspaces. Mensen zijn dan in staat op een nieuwe manier te werken met naadloze en veilige toegang tot de apps, bestanden en diensten die ze nodig hebben op elk device, ongeacht waar ze zijn.

Omdat in dit nieuwe tijdperk uw werkzaamheden niet langer plaatsgebonden zijn - u werkt overal en op het moment dat u geïnspireerd bent.  Dit is beter voor mensen, beter voor IT en beter voor uw bedrijfsvoering.  

Door onze innovatie, betrokkenheid en een overtuigende visie op de toekomst van het werken, maken we elke dag het verschil bij duizenden organisaties op alle plekken in de wereld.  Wat we bij Citrix doen is meer dan uw werk veranderen, wij veranderen uw manier van leven.

Naar Assessment

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Direct kosteloos een offerte aanvragen
No items found.

Onze IT-Partners

Pijltje naar rechts
Pijltje naar rechts