Partner in IT

VMware is marktleider op het gebied van virtualisatiesoftware en stimuleert organisaties om te innoveren en groeien door hun IT-activiteiten te stroomlijnen.

Wij zijn VMware

Wij geloven dat software de kracht heeft om nieuwe mogelijkheden te scheppen voor mensen en onze planeet. Onze software biedt een digitale basis voor apps, services en ervaringen die de wereld veranderen.

Bekijk de video over het VMware-verhaal.

Met VMware kunnen organisaties eenvoudig transformeren in digitale bedrijven die klanten een betere ervaring bieden en waarin werknemers optimaal kunnen presteren. Onze software wordt ingezet voor app-modernisering, de cloud, netwerken, beveiliging en digitale werkomgevingen.

Hybride cloud

Maak overal gebruik van dezelfde VMware-infrastructuur: in de privécloud en in meerdere openbare cloud- en edge-omgevingen.

Met één bedrijfsmodel voor soortgelijke omgevingen, inclusief meerdere openbare clouds, kunt u de bedrijfsflexibiliteit vergroten, kosten verlagen en een eigen ontwikkelaarservaring creëren voor alle typen apps.

Multi-cloudoperaties

Krijg eenvoudig inzicht in en grip op de kosten, het gebruik, de beveiliging en het beheer van de cloud, zelfs in verschillende cloudomgevingen.

Verminder uw clouduitgaven met gemiddeld 25%. Neem intelligente bedrijfsbeslissingen op basis van cloudgebruik, kosten en prestaties van verschillende clouds.

App-modernisering

Zorg voor goede prestaties van de honderden of duizenden applicaties die de kracht achter uw bedrijf vormen, zowel bestaande monolieten als nieuwe microservices in de cloud.

Versnel het proces dat u gebruikt om al uw applicaties in elke cloud te maken, uit te voeren en te beheren.

Naar Assessment

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Direct kosteloos een offerte aanvragen

Onze IT-Partners

Pijltje naar rechts
Pijltje naar rechts