Partner in IT

Deltics is lid van het Microsoft Partner Network. Dit stelt ons in staat om snel te kunnen schakelen en geeft het toegang tot expertise.

Partners met gold competencies tonen aan dat ze op specifieke gebieden met betrekking tot bedrijfsoplossingen over een constant hoge kwaliteit en inzet beschikken. Een gold competency toont volgens Microsoft aan dat onze klanten kunnen vertrouwen op eersteklas capaciteiten.

Gold

Om een competency te behalen stelt Microsoft strenge eisen. Voor onze gold compentency bijvoorbeeld dienen wij tenminste vier medewerkers met een MCP certificering te hebben, dient onze salesdesk certificaten te behalen op het gebied van licensering en moet er jaarlijks een klanttevredenheidsonderzoek worden uitgevoerd. Deltics voldoet al jaren aan deze eisen.

Naast de eisen die Microsoft aan onze theoretische kennis stelt vindt Deltics het vooral belangrijk om praktijkkennis in huis te hebben. Onze engineers en consultants werken allen dagelijks met Microsoft producten in kritische business omgevingen.

Kennis van alle Microsoft producten, zowel on-premises, als in de cloud, zijn dan ook noodzakelijk. Zeker in combinatie met de gebruikte hardware, virtualisatie technieken en onderliggende storage wordt het verschil tussen een stabiele of een instabiele omgeving gemaakt.

Naar Assessment

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Direct kosteloos een offerte aanvragen
No items found.

Onze IT-Partners

Pijltje naar rechts
Pijltje naar rechts