Partner in IT

Cradlepoint is een bedrijf uit Boise, Idaho met de missie om klanten in staat te stellen verbinding te maken buiten de grenzen van bekabelde netwerken.

Over Cradlepoint

Onze geschiedenis definieert ons. Onze toekomst zal het WAN opnieuw definiëren.

Visionair. Vernieuwend. Korrel. Nederig. Hongerig. Deze woorden vormden onze opkomst om de marktleider te worden in LTE draadloze edge-oplossingen voor ondernemingen en klanten in de publieke sector. En ze blijven ons vandaag definiëren, aangezien we de weg wijzen naar 5G en een toekomst met draadloze WAN. Onze NetCloud-service en draadloze edge-oplossingen laten klanten verbinden met mensen, plaatsen en dingen overal.

Gewoon. Veilig. Draadloos.

Voor wie?
Middelgrote tot grote ondernemingen die technologische innovatie als concurrentievoordeel gebruiken.

Organisaties die de waarde van Wireless WAN use cases begrijpen en de volgende stap naar 5G willen zetten of nog geen Wireless WAN hebben overwogen, maar geïntrigeerd zijn door wat 5G te bieden heeft.

Belangrijkste voordelen:

Implementeer binnen elk bestaande netwerk- of SD-WAN-omgeving. Beheer de Cradlepoint-router en 5G-adapter als één geheel voor unieke controle en zichtbaarheid. Vergroot de omvang en soorten van Wireless WAN-gebruiksscenario's met 5G-prestaties.
Verminder het aantal vrachtwagens met geavanceerd out-of-band beheer Implementeer een enterprise-class 5G-oplossing met meer eenvoud en vertrouwen met de op een wizard gebaseerde installatietoepassing.
Ervaar de betrouwbaarheid van dubbele connectiviteit met gelijktijdige 4G- en 5G-verbindingen.

De bottom line voor uw organisatie? Draadloze WAN-applicaties die goed zijn met 4G zullen geweldig zijn met 5G, en applicaties die niet met 4G konden worden uitgevoerd, zijn nu haalbaar in 5G.

Waarom Cradlepoint?
Alleen Cradlepoint kan de prestaties, het aanpassingsvermogen en de schaalbaarheid van enterprise-klasse bieden om de kracht van 5G volledig te benutten. Of u nu een vloot van technologieafhankelijke voertuigen heeft of een groeiend aantal gedistribueerde locaties, Cradlepoint heeft een 5G draadloze edge-oplossing die is ontworpen om aan uw unieke behoeften te voldoen.

Naar Assessment

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Direct kosteloos een offerte aanvragen

Onze IT-Partners

Pijltje naar rechts
Pijltje naar rechts