Advies & Consulting

Een strategische partner die uw bedrijf ondersteunt in uw IT-omgeving. Adviseren, helpen en uitvoeren: Deltics doet dat met de typische Twentse inslag, nuchter en pragmatisch.

In de IT-wereld wemelt het van de ingewikkelde termen. Deltics is als strategische partner de betrouwbare piloot die u in de lucht houdt. Wij willen het plaatje zo helder mogelijk maken. Door te vragen, te luisteren en te antwoorden weet u precies waarom wij een bepaald plan maken voor uw netwerkinfrastructuur.

Onze doelstelling als een strategische partner

Wij snappen het wel, maar het is juist onze doelstelling om ervoor te zorgen dat u uw IT-omgeving begrijpt. U moet werken met onze ontwerpen en dan is het van doorslaggevend belang dat u precies weet waarom we bepaalde beslissingen nemen als uw strategische partner. Onze IT-consultants en projectmanagers zijn daarin de spil. Zij nemen u aan de hand om het uiteindelijke doel te bereiken: efficiënt(er) werken en kosten besparen. Dat doen we nuchter en pragmatisch, gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Inderdaad, de bekende Twentse kenmerken.

Ontdek de mogelijkheden voor uw IT-systeem

Wilt u ons ook inschakelen om uw webportal veilig en efficiënt in te richten? Neem dan contact op met onze specialisten in Hengelo. Zij kijken graag wat we voor u kunnen betekenen en voegen u graag toe aan ons rijtje met tevreden klanten. Ons bedrijf is telefonisch te bereiken via 074 - 850 6450 of per e-mail via info@deltics.nl.


Essential


Advanced


Premium

No items found.

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Direct kosteloos een offerte aanvragen
Contact