IT-dienstverlener Hengelo

IT-dienstverlener
in Hengelo.

Als IT-dienstverlener – gevestigd in Hengelo in Twente –helpen we u een IT-oplossing voor uw bedrijf te vinden. Als specialist in IT-infrastructuur streven we naar het ontwikkelen en installeren van veilige en efficiënte IT-omgevingen die perfect aansluiten op uw bedrijf. Ontdek onze uitgebreide service en diensten als IT-dienstverlener in Overijssel en zorg ervoor dat het netwerk van uw bedrijf optimaal functioneert. Zo bent u klaar voor de toekomst die alsmaar digitaler wordt.

Ontdek onze allround service als IT-dienstverlener in Hengelo, Overijssel

Een cloud, het optimaliseren van uw dataopslag of een compleet nieuw netwerksysteem: u kunt voor al deze zaken bij ons bedrijf als IT-dienstverlener in Hengelo, in het prachtige Twente, terecht. We zorgen voor een optimale infrastructuur van uw netwerk. Of dit nu het beste kan door een beschermde cloud te ontwikkelen of door een traditionelere aanpak te hanteren: dat bepaalt u met onze specialisten. Zij beschikken over de meest recente kennis binnen de IT en zorgen ervoor dat uw netwerk aan de nieuwste eisen voldoet. U schakeltons als IT-dienstverlener in Hengelo, gevestigd in Twente, Overijssel, onder andere in voor:

·        Virtualisatie

·        Dataopslag

·        Veiligheid

·        Beschermde clouddiensten

·        Beheer

Een veilige opslag van uw gegevens

Als IT-dienstverlener – gevestigd in Hengelo, in Twente, Overijssel – ontwerpen en ontwikkelen we niet alleen een geschikt IT-systeem voor uw bedrijf; we ondersteunen u ook na de oplevering. We staan voor een uitgebreide nazorg en onderhoudsservice. Zo kunt u altijd bij Deltics terecht, mochten er zich problemen voordoen met uw systeem of mocht u hier vragen over hebben. We zijn zeven dagen in de week 24/7 voor u bereikbaar. Ontdek ons uitgebreide servicecontract!

Neem contact op met ons bedrijf voor uw IT-oplossing

Wilt u ook kennismaken met onze uitgebreide service en diensten als IT-dienstverlener in Hengelo, in het prachtige Twente, in Overijssel? Neem dan contact op met onze specialisten en ontdek wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen. We zijn telefonisch bereikbaar via 074 -850 6450 of per e-mail via info@deltics.nl. We helpen u graag uw netwerkte optimaliseren. Samen met ons bedrijf vindt u uw IT-oplossing!

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Direct kosteloos een offerte aanvragen

Vul uw gegevens in

Dan bellen wij u voor het inplannen van een afspraak.

Bedankt! Uw formulier is succesvol verstuurd.
Oeps! Er is iets misgegaan tijdens het verzenden van het formulier.

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste trends, IT-ontwikkelingen, Deltics nieuws, blogs en events.
Dank u wel. Wij hebben uw aanmelding ontvangen.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het indienen van het formulier.