EPDR

EPDR

Een optimale beveiliging voor uw organisatie realiseert u onder andere door een systeem van EPDR, Endpoint Prevention, Detection and Response. Hiermee zorgt u voor een preventiesysteem waarmee uw IT-omgeving beschermd blijft tegen ransomware, malware en virussen. Bij Deltics in Hengelo helpen we u in het ontwikkelen, installeren en monitoren van EPDR, zodat u uw cyberbeveiliging optimaliseert. Schakel onze specialisten in en zorg voor een veilige opslag van uw data, klantgegevens en afspraken.

Een optimale beveiliging met EPDR

Met een juist systeem van EPDR van ons bedrijf kunt u bedreigingen buiten uw IT-omgeving houden. Tegenwoordig zijn steeds meer bedrijven gebaat bij een optimaal cybersecuritysysteem door toenemende aanvallen van hackers, virussen, malware en ransomware. Door het implementeren van een systeem dat bedreigingen actiefopspoort en buitenhoudt, weet u datalekken tegen te gaan en blijven uw gegevens en interne systemen goed beschermd. Onze specialisten helpen u een dergelijk systeem te ontwikkelen en installeren dat perfect past bij úw organisatie. Daarnaast hebben zij een brede kennis van cybersecurity, zoals over het installeren van een zero-trust-systeem of een managed DR-systeem, waardoor ze altijd een passende oplossing voor uw bedrijf weten te vinden.

Wilt u meer weten over IT-beveiliging bij ons bedrijf? Neem dan contact met ons op

Heeft u interesse in onze systemen van EPDR voor uw IT-omgeving of wilt u meer weten over ons bedrijf? Neem dan contact op met onze specialisten. We zijn telefonisch te bereiken via 074 - 850 6450 of door een e-mail te sturen naar info@deltics.nl. We kijken graag naar wat we voor u kunnen betekenen of adviseren u over de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Direct kosteloos een offerte aanvragen

Vul uw gegevens in

Dan bellen wij u voor het inplannen van een afspraak.

Bedankt! Uw formulier is succesvol verstuurd.
Oeps! Er is iets misgegaan tijdens het verzenden van het formulier.

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste trends, IT-ontwikkelingen, Deltics nieuws, blogs en events.
Dank u wel. Wij hebben uw aanmelding ontvangen.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het indienen van het formulier.