IT oplossingen Enschede en omgeving

Voorkomen dat uw IT stil kom te staan? Schakel Deltics in. Wij zijn dé specialist op IT gebied. Bij ons kunt u terecht voor een breed aanbod IT oplossingen. We verzorgen bijvoorbeeld preventief onderhoud aan computersystemen. Dankzij onze jarenlange ervaring en een hoogstaand kennisniveau bieden we altijd beste IT oplossing. Denkt u eraan om uw IT beheer voor een deel of misschien wel volledig uit te besteden? Deltics is u graag van dienst! Omdat ieder bedrijf anders is stemmen wij hier onze dienstverlening op af. Wil u meer weten over de mogelijkheden op het gebied van IT oplossingen in Enschede? Deltics vertelt u er meer over.

De IT oplossingen van Deltics

Professionele oplossingen in IT-ontwerp, implementatie, onderhoud en beheer nodig? U kunt bij ons terecht. Bij ons zijn ongeveer 60 experts werkzaam. Wij helpen u graag bij de volgende IT oplossingen:

  • Advies en Consultancy
  • IT infrastructuur
  • FlexCloud
  • Beheer & Support

Waar starten we mee? Een goed ontwerp! Dit klinkt logisch, maar we gaan nog een stapje verder. We willen namelijk dat het ontwerp perfect aansluit op uw wensen en behoeften. Onze IT-consultants en projectmanagers creëren overzicht in infrastructuur-, onderhouds-, of beheerprojecten. We besteden veel aandacht aan infrastructuur en alle ontwikkelingen op het gebied van IT infrastructuur, het is immers het fundament van complete automatiseringsorganisatie. U heeft wellicht wel gehoord van de cloud in de IT. Bij Deltics hebben we onze eigen cloud: de Deltics FlexCloud. Dit is een hoogwaardig platform waarin diensten afgenomen kunnen worden. We leveren ook beheer en supportdiensten. Benieuwd welke IT oplossingen in Enschede voor uw organisatie van pas kunnen komen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!