Security Event 2024Security Event 2024

Security Event 2024

Ga tijdens het Deltics Security Event met ons mee op reis dwars door de uitgestrekte savanne van Zuid-Afrika. De zinderende hitte, het ruisen van het hoge gras en de geur van wilde dieren vullen de lucht. Je bent op zoek naar de Big Five: de majestueuze leeuw, de imposante olifant, de elegante luipaard, de statige buffel en de gracieuze neushoorn. Deze iconische dieren zijn de bewakers van deze wilde wereld.

Maar er is meer dan alleen natuurlijke schoonheid. In de schaduw van de acaciabomen sluimert een andere dreiging: cybergevaar. Net zoals hyena’s in de nacht op zoek gaan naar prooi, zo speuren hackers naar zwakke plekken in onze digitale infrastructuur. Ze zijn de onzichtbare roofdieren van onze tijd, altijd op zoek naar een kans om toe te slaan.

Hyena’s en hackers delen een aantal opvallende eigenschappen. Ze zijn slim, vasthoudend en opportunistisch. Ze werken in groepen en zijn meesters in het vinden van zwakke plekken. Een hyena zal een gewonde antilope besluipen, terwijl een hacker een onbeveiligde server aanvalt. Beiden zijn onvoorspelbaar en kunnen enorme schade aanrichten.

Een duistere wereld van Big Five en Cyberdreiging
De savanne is een symbool van schoonheid en gevaar, waar de Big Five heersen en de hyena’s en hackers hun duistere spel spelen. Beveiliging is essentieel, zowel in de wildernis als in de digitale wereld. Dus terwijl je geniet van de majestueuze leeuwen en grazende giraffen, vergeet niet dat de echte strijd soms onzichtbaar is. Leer hoe je waakzaam moet blijven en hoe jij je organisatie beschermt tegen de moderne hyena’s – de hackers die in de schaduw wachten.

Wat kun je verwachten?

  • Inspirerende sprekers; Experts delen hun inzichten over cybersecurity, privacy en risicobeheer.
  • Interactieve workshops; Leer praktische vaardigheden en ontdek de nieuwste trends.
  • Netwerkmogelijkheden; Ontmoet gelijkgestemde professionals en bouw waardevolle connecties op.
Burgers' Zoo
Antoon van Hooffplein 1, 6816 SH in Arnhem
Op reis door de Afrikaanse Savanne
Gratis
Aanmelden kan via het onderstaande formulier:
Meer informatie
Aanmelden

Experts & event partners

Er zijn geen cases om weer te geven