Partner in IT

Deltics levert, installeert en configureert al jaren NetApp producten. Als Gold Partner bewijzen wij telkens onze meerwaarde daar waar het gaat om implementatie- of beheertrjacten.

Deltics levert, installeert en configureert al jaren NetApp producten. Als Gold Partner bewijzen wij telkens onze meerwaarde daar waar het gaat om implementatie- of beheertrajacten. We proberen direct in de "loop" te zijn als het gaat om nieuwe ontwikkelingen en bouwen actief onze kennis op en voldoen ruimschoots aan de eisen die door NetApp worden gesteld.

Het overgrote deel van onze technische medewerkers volgt NetApp trainingen en bij onze consultants treft u experts aan (Netapp Certified Data Management Administrators).

NetApp

NetApp biedt innovatieve storage en datamanagement oplossingen, die u helpen om buitengewone doorbraken en kostenbesparingen te realiseren. Over de hele wereld kiezen klanten voor onze ‘Go Beyond’ mentaliteit en onze uitgebreide portfolio van producten en diensten.

Onze oplossingen zorgen ervoor dat uw kritische bedrijfsdata non-stop beschikbaar is, vereenvoudigen bedrijfsprocessen zodat uw bedrijf sneller nieuwe producten en diensten kan ontwikkelen. Ontdek onze passie om uw bedrijf vooruit te helpen.

Welke Data Management oplossing past bij u?

Om het maximale uit uw data te halen is een goede Data Management oplossing onmisbaar. NetApp heeft zowel voor grote als kleinere organisaties een passend antwoord op hun storagevraagstuk.

Weten welke oplossing voor u relevant is?

Met onze nieuwe assessmenttool Explore weet u het binnen 3 minuten en 6 vragen!

Naar Assessment

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Direct kosteloos een offerte aanvragen

Onze IT-Partners

Pijltje naar rechts
Pijltje naar rechts