Historie

De oorsprong van Deltics ligt in 1986 toen Betagraphics (kant-en-klare CAD/CAM oplossingen) werd opgericht.

Betagraphics begon als aanbieder van kant-en-klare CAD/CAM oplossingen voor technische tekeningen. Dat is uitgegroeid tot Deltics zich richt op het ontwerpen, implementeren, onderhouden en beheren van complete IT-infrastructuren..

Opslagcapaciteit

Kort na de oprichting in 1986 bleek dat technische tekeningen steeds vaker digitaal werden gemaakt in plaats van op de tekentafel. Om deze grote tekeningen op te kunnen slaan was opslagcapaciteit nodig. Daarnaast werd versiebeheer van tekeningen steeds belangrijker; welke tekening was het meest actueel en wie had welke rechten op de tekening. Door de vraag van de klant werd het werkveld van Betagraphics steeds breder. Betagraphics leverde niet meer alleen de tekensystemen, maar ook documentmanagement, software en opslagcapaciteit. Tekeningen konden nu opgeslagen en teruggevonden worden.

Beschikbaarheid

Dat had echter alleen toegevoegde waarde wanneer de opslagcapaciteit ook echt beschikbaar was en daarvoor was een goede IT-infrastructuur noodzakelijk. Deze laatste activiteit, de IT-Infrastructuur, is heden ten dage de belangrijkste activiteit geworden.

Ontstaan van Deltics

In 2011 is daarom besloten om de IT-activiteiten onder een nieuwe naam aan te bieden: Deltics. De naam Betagraphics is niet verdwenen, die tak is nog altijd succesvol met software, management en opslag van technische tekeningen.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Direct kosteloos een offerte aanvragen