Missie & Visie

IT is onmisbaar geworden voor elk bedrijf. Deltics zorgt ervoor dat die infrastructuur zorgeloos werkt.

Missie

Wij regelen alles op het gebied van IT: van netwerk, server, dataopslag, beveiliging tot en met de werkplek. Ook aan ‘de achterkant’ zijn wij uw steun en toeverlaat. Wij ontwerpen, beheren en implementeren. Uw IT is bij ons in vertrouwde handen.

Visie

Deltics hecht veel waarde aan een relatie op lange termijn. Alleen dan kun je van meerwaarde voor elkaar zijn. IT is als elektriciteit: het moet er altijd zijn als je de stekker in het contact stopt. Elke dag, 24 uur. Zeker in de toekomst als IT steeds bedrijfskritischer en complexer zal worden.

Deltics is de beste partner om dat te managen. Wij leveren en controleren alle IT-diensten, u kunt zich concentreren op uw bedrijfsvoering.

Strategie

Wij willen uitblinken in kennis, kunde en flexibiliteit. De kernwaarden van Deltics zijn: Betrouwbaar, Noaberschap, Vakbekwaam en Nuchter. Inderdaad met hoofdletters, zo belangrijk vinden wij dat.

Ons vakmanschap moet tot uiting komen in de kerngebieden: netwerken, verbindingen en beveiliging en het leveren van ‘managed IT-diensten’. U bent onmisbaar voor ons, wij willen dat voor u zijn.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Direct kosteloos een offerte aanvragen