Actueel

Aruba en Deltics doneren switch aan Ronald McDonald Huis Zwolle

Publicatiedatum:
26/10/2022
Het Ronald McDonald Kinderfonds brengt families dicht bij elkaar, in de Ronald McDonald Huizen. Dag en nacht, het hele jaar door. Help mee, en doneer vandaag.
Kim Freriksen

Bij het betreden van het mooie Ronald McDonald Huis in Zwolle krijg ik meteen een flashback, jaren geleden bezocht ik het huis om hele andere redenen. Het huis ligt in een prachtige omgeving nabij het gerenommeerde Isala ziekenhuis. Dit huis, waar ouders logeren waarvan hun kind is opgenomen in Isala, is echt bijzonder. Wat werken hier lieve mensen met het hart op de juiste plek!

In het Ronald McDonald Huis in Zwolle werken meer dan 100 vrijwilligers. Zij zetten zich met hart en ziel in om het huis een warme fijne plek te laten zijn in een toch wel nare, onzekere periode voor ouders, broertjes en zusjes.

Het huis heeft recent een make-over ondergaan. De gastenkamers zijn volledig gerenoveerd en voldoen weer aan de wensen van deze tijd. Elke kamer is uitgerust met een televisie waarmee de gast op vrij eenvoudige wijze met de app Telebaby contact kan maken met de camera die gericht staat op het kind die verblijft in Isala.

Gastenkamer

Op het moment van schrijven is er net een tweeling geboren waarvan het ene kindje samen met zijn moeder in het UMCG in Groningen verblijft terwijl het andere kindje in Isala in Zwolle is. De zus van moeder logeert in het Ronald McDonald Huis. Dankzij Telebaby kan moeder op deze manier toch ‘dichtbij’ haar kindje in het Isala zijn.

Telebaby

Deze techniek werkt dankzij de heren van de ICT-afdeling van Isala, het Aruba netwerk, en de door Deltics en Aruba aan het Ronald McDonald Huis gedoneerde switch.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Direct kosteloos een offerte aanvragen

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste trends, IT-ontwikkelingen, Deltics nieuws, blogs en events.
Dank u wel. Wij hebben uw aanmelding ontvangen.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het indienen van het formulier.