Actueel

Aruba introduceert the Next Evolution of Switching Architecture

Publicatiedatum:
2/2/2022
Aruba en Pensando ontwikkelen datacenter switch CX 10.000

Aruba en de startup Pensando hebben een nieuwe switch, de Aruba CX 10.000 Series, voor datacenters ontwikkeld. Deze switch gebruikt een gedistribueerde services fabric voor het overal in het netwerk afleveren van netwerk-, security en layer 4 tot 7-functionaliteit.

De switch moet het huidige datacenter verkeer, dat nu vaak via veel ingewikkelde infrastructuur- en netwerklagen loopt en daardoor vatbaar is voor problemen, via een gedistribueerde services fabric laten bewegen. Bovendien zorgt de switch ervoor dat alle toegevoegde diensten, zoals load balancing en security, zonder extra netwerkinfrastructuur of software overal en altijd op de juiste plek beschikbaar zijn. Hierdoor is de switch volledig geschikt voor de gedistribueerde architecturen waaruit datacenters tegenwoordig bestaan als opstap naar cloud gebaseerde architecturen.

Voor de CX10.000 Series switch levert Aruba onder meer zijn programmeerbare Aruba AOS-CX-besturingssysteem. Hiermee kunnen verschillende netwerkoperaties en -functionaliteit volledig worden geautomatiseerd. Daarnaast biedt de HPE-dochter ook zijn Aruba Fabric Composer netwerk- en securitymanagement engine. Deze technologie moet alle switch- en netwerkconfiguraties en de switch- en gedistribueerde firewall policies vanuit een enkele omgeving beheren en afhandelen.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Direct kosteloos een offerte aanvragen

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste trends, IT-ontwikkelingen, Deltics nieuws, blogs en events.
Dank u wel. Wij hebben uw aanmelding ontvangen.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het indienen van het formulier.