Actueel

Aruba is a Leader in the 2021 Gartner® Magic Quadrant™ for the Wired and Wireless LAN Access Infrastructure

Publicatiedatum:
24/11/2021
Aruba wederom leider in het Gartner Magic Quadrant
Kim Freriksen

Gartner erkent Aruba wederom in 2 nieuwe rapporten.

Aruba is vereerd om opnieuw een leider te zijn in het Gartner® Magic Quadrant™ 2021 voor de bekabelde en draadloze LAN-toegangsinfrastructuur. Hoewel het de missie van Aruba is om veilige edge-to-cloud-oplossingen te leveren die AI en machine learning gebruiken om dingen eenvoudiger, sneller en meer geautomatiseerd te maken voor IT, willen ze ook dat uw netwerk de komende jaren krachtige bedrijfsresultaten oplevert. Dat betekent dat uw netwerk is ingesteld op de uitdagingen van vandaag, wat de toekomst ook brengt.

Aruba is er ook trots op dat ze de hoogste 3 van de 5 use-cases hebben behaald in het Gartner® Critical Capabilities for the Wired and Wireless LAN Access Infrastructure Report 2021.

Bekijk beide rapporten om beter te begrijpen hoe wij geloven dat Aruba u kan helpen bij het stimuleren van bedrijfsinnovatie en het leveren van nieuwe klant- en werknemerservaringen.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Direct kosteloos een offerte aanvragen

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste trends, IT-ontwikkelingen, Deltics nieuws, blogs en events.
Dank u wel. Wij hebben uw aanmelding ontvangen.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het indienen van het formulier.