Actueel

Deltics is met gloednieuwe website weer 'fris en fruitig'

Publicatiedatum:
29/1/2021
Het is u ongetwijfeld opgevallen: onze website is totaal vernieuwd. Directeur Rob Bultman geeft uitleg.

Aan de hand van vijf steekwoorden vertelt Deltics-directeur Rob Bultman over het hoe en waarom van de nieuwe site.

Rob Bultman, commercieel directeur Deltics

1. Verfrissing

“De website is het digitale uithangbord van ons bedrijf, een enorm belangrijk communicatiemiddel naar klanten en potentiële klanten. Onze oude site hadden we alweer een jaar of zeven, er was verfrissing nodig.”

“Vergelijk het met de mode. Daar zijn ook elk jaar nieuwe trends. Je moet af en toe nieuwe kleren kopen, anders denkt iedereen: ‘wat is dat voor stoffige kerel’.

“We hebben ons pand grondig verbouwd, er is een nieuwe huisstijl; daar past ook een nieuwe website bij. Deltics loopt er op alle gebieden weer fris en fruitig bij.”

2. Accenten

“Inhoudelijk zijn we natuurlijk geen andere club geworden, maar wel wilden we wat andere accenten leggen. Managed diensten zijn belangrijk geworden, net als netwerk en security. Dat vind je dus ook prominent terug op de site.”

3. Klanten

“We hebben best wel een lijst met indrukwekkende klanten. Onze band met die bedrijven wordt goed belicht. Er is een prachtige pagina met verhalen over onze opdrachtgevers en de hechte relatie met hen.”

4. Beeld

"Beeld is veel belangrijker geworden de laatste jaren. De eerste indruk is enorm belangrijk omdat veel bezoekjes aan de site niet langer duren dan twintig seconden. Dus kortere, bondige verhalen en meer beeld."

5. Afkomst

“We vinden het erg belangrijk dat onze roots goed naar voren komt. We zijn een landelijk opererend bedrijf, maar we verliezen onze typische Twentse eigenschappen nooit uit het oog.”

Voor de huisstijl en het ontwerp van de website koos Deltics na een pitch met diverse kandidaten voor buro Leucq uit Goor. De teksten werden geschreven door Teksterij Schabbink, ook uit Goor.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Direct kosteloos een offerte aanvragen

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste trends, IT-ontwikkelingen, Deltics nieuws, blogs en events.
Dank u wel. Wij hebben uw aanmelding ontvangen.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het indienen van het formulier.