Actueel

Deltics trots op predikaat Managed Service Provider van Aruba

Publicatiedatum:
23/3/2021
Deltics loopt voorop als het gaat om managed services en wil dat in de toekomst natuurlijk blijven doen. Daarom is de benoeming van HPE Aruba tot Managed Service Provider een prachtige erkenning. Daarmee behoort Deltics tot een zeer exclusief gezelschap in Europa.
Kim Freriksen

Deltics kijkt veel verder dan het netwerk en basisbeveiliging. Dat is hard nodig want onze klantenkring wordt vaker blootgesteld aan cyberaanvallen dan ooit tevoren.
Het aantal (mobiele) apparaten dat gebruik maakt van internet (Internet of Things) en netwerken groeit nog altijd enorm. Het behoeft geen uitleg dat de kwetsbaarheid daardoor toeneemt, net als de druk op de IT-afdeling van elk willekeurig bedrijf of instelling.

“Steeds meer bedrijven en instellingen nemen ook netwerken af als dienst. Een logische stap, omdat we vaker de dienstverlening, de beveiliging en eventuele vernieuwingen graag in handen van betrouwbare en deskundige partijen leggen. Het is daarom enorm goed nieuws dat Aruba Platinum partner Deltics zich aansluit als Aruba MSP. Deltics is al een specialist op het allerhoogste niveau van HPE Aruba networking en security. Zeker in de sectoren Transport en Industrie, maar ook in de Zorg, is Deltics een begrip. Nu de stap maken naar Managed Network Services met Aruba is de juiste timing”
– David van den Berg, Regional Managing Director, Aruba a Hewlett Packard Enterprise company

Zo beveiligt Deltics

Deltics identificeert allereerst alles wat verbinding maakt of probeert te maken met het netwerk, de eerste stap om de organisatie beter te beschermen.
Dan volgt onmiddellijk controle door de geautomatiseerde policies zowel voor draadloos (o.a. WiFi) als bedraad netwerk. Dat zorgt ervoor dat alleen geautoriseerde en geauthenticeerde gebruikers en apparaten verbinding mogen maken met het netwerk.
Wat is het verschil tussen autorisatie en authenticatie? Authenticatie is de identiteitscontrole (bijv. een code) en autorisatie de zaken waar je vervolgens toegang tot krijgt (bijv. machtigingsrechten).

Zo beschermt Deltics

Tegelijkertijd moet uw IT-infrastructuur natuurlijk elke seconde van de dag beschermd zijn tegen bedreigingen en in het geval van een aanval daar meteen op reageren. Dat vereist een bescherming die voldoet aan alle eisen die zowel intern als extern (wetgeving) worden gesteld.
Om alle bovenstaande punten goed uit te voeren is het noodzakelijk om het WiFi en bedraad netwerk te integreren met de toegangscontrole op het netwerk, en te combineren met de bedreigingen die komen vanuit alle endpoints zoals mobiele apparaten en desktops.
Om in aanmerking te komen voor het predikaat Managed Service Provider van HPE Aruba moet aan de zwaarste kwaliteitseisen worden voldaan. Het bewijst nog maar eens dat uw IT-veiligheid bij Deltics in uitstekende handen is.

“Flexibiliteit is het sleutelwoord in de IT-markt van tegenwoordig. Daarbij horen netwerkoplossingen die een belangrijke wens van de klant inwilligt: ontzorging. Daarin zijn schaalbaarheid, voorspelbaarheid en veiligheid de essentiële en onderscheidende factoren.
Het feit dat we naast onze status van Platinum Partner nu ook Managed Service Provider van Aruba zijn geworden, is een prachtige erkenning.
– Rob Bultman, Commercieel Directeur, Deltics


IT-oplossingen als een managed dienst zijn nog steeds enorm in opkomst. Met FlexCloud biedt Deltics hierin al jaren passende oplossingen.
In het verlengde hiervan past de nu verkregen status als Managed Service Provider van Aruba uitstekend, omdat hiermee ook SD-WAN-, LAN- en WiFi-oplossingen als dienst kunnen worden aangeboden. Hiermee wordt het voor klanten zeer eenvoudig om, net als in de overige FlexCloud-diensten van Deltics, op- of af te schalen naar gelang de wens die de klant op dat moment heeft”.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Direct kosteloos een offerte aanvragen

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste trends, IT-ontwikkelingen, Deltics nieuws, blogs en events.
Dank u wel. Wij hebben uw aanmelding ontvangen.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het indienen van het formulier.