Actueel

Deltics zorgt voor toekomstbestendig netwerk bij ziekenhuis Isala

Publicatiedatum:
22/12/2020
Dat een ziekenhuis een speciale aanpak vraagt als het gaat om netwerkbeheer en -aanleg spreekt voor zich.

Isala in Zwolle zag het aantal aangesloten apparaten in vier jaar tijd groeien van twintig- naar dertigduizend. Dat vraagt heel veel van een IT-partner. Isala koos voor Deltics en Aruba om dat proces in goede banen te leiden.

Al die apparaten, al dan niet mobiel, hebben gebruikers met verschillende doelen en kenmerken. Artsen, verpleegkundigen, patiënten of bezoekers. Ziekenhuismedewerkers in alle soorten en maten, van keukenpersoneel tot schoonmakers: allemaal maken ze gebruik van hetzelfde netwerk. Dat vraagt veel meer dan het vervangen van switches en accespoints. Storingen of downtime kunnen in een ziekenhuis fatale gevolgen hebben. Stabiliteit en veiligheid vechten om voorrang.

Stabiliteit en veiligheid zijn cruciaal in een ziekenhuis

Kennis en ervaring

Doorslaggevend voor Isala bij de keus voor Deltics was de ervaring in de medische wereld. “Deltics had al mooie projecten afgewerkt  voor het Nederlands Kankerinstituut en het Maasstad Ziekenhuis”, zegt Isala-manager Infrastructure Services Frank Pongers. “Ze weten dus hoe het werkt in een ziekenhuis en het team dat Deltics samenstelde kon ook mooi palmares overleggen.”

Netwerkomgeving

Het oog moet strak op de toekomst gericht blijven, want ook daar speelt het netwerk een essentiële rol. Bij elke innovatie in de zorg, van IoT tot dwaal- en valdetectie, locatiebepaling of domotica, is een betrouwbaar, flexibel netwerk een onmisbare schakel. Precies daarom zocht Isala naar een partner voor de lange termijn – minstens 7 jaar – én voor de hele netwerkomgeving. Alleen zo bouw je genoeg vertrouwen en wederzijdse kennis op om grote uitdagingen te tacklen met innovatie en technologie.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Direct kosteloos een offerte aanvragen

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste trends, IT-ontwikkelingen, Deltics nieuws, blogs en events.
Dank u wel. Wij hebben uw aanmelding ontvangen.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het indienen van het formulier.