Actueel

FLEXCLOUD Office 365 Back-up

Publicatiedatum:
7/2/2023
Wist u dat 60% van de gevoelige cloudgegevens wordt opgeslagen in Office-documenten en dat er van 75% GEEN back-up wordt gemaakt? Deltics is een Veeam managed serviceprovider en biedt met de dienst Deltics FlexCloud Protect onder andere de mogelijkheid om uw Office 365 data te beveiligen. Met deze service wordt elke dag een back-up gemaakt van uw e-mail, contacten, SharePoint online, OneDrive for Business en Teams-gegevens.
Kim Freriksen

Microsoft Office 365 biedt bedrijven de mogelijkheid om overal en altijd te werken, zonder een eigen infrastructuur voor e-mail, bestanden en SharePoint te hoeven hosten.

Microsoft werkt met een zogenaamd "shared responsibility" model waarbij Microsoft ervoor zorgt dat de applicatie beschikbaar is en het jouw verantwoordelijkheid is om back-ups te maken van jouw bedrijfskritische Office 365 data.

De basisversie bevat een selfserviceportaal waarmee mail en OneDrive-items uit de laatste back-up kunnen worden hersteld.

Wat zit er in de dienst?

• Volledige back-up van Microsoft 365

• 12 maanden retentie

• Onbeperkte capaciteit

• Selfserviceportal

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Direct kosteloos een offerte aanvragen

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste trends, IT-ontwikkelingen, Deltics nieuws, blogs en events.
Dank u wel. Wij hebben uw aanmelding ontvangen.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het indienen van het formulier.