Actueel

Informatiebeveiliging

Publicatiedatum:
7/2/2023
Informatiebeveiliging is cruciaal voor de continuïteit van een organisatie. Informatiebeveiliging begint bij bewustzijn. Bewustzijn van de risico’s die je als organisatie loopt. Maar het stopt niet bij bewustzijn alleen. Het gaat er vooral ook om hoe er daarna, in de dagelijkse praktijk, omgegaan wordt met de risico’s die er zijn. Dat vraagt inspanning vanuit alle onderdelen van de organisatie. Deltics is er dan ook trots op dat de organisatie al jaren ISO 27001 gecertificeerd is. ISO 27001 is een wereldwijd erkende norm op het gebied van informatiebeveiliging. Het behalen van het ISO 27001 certificaat geeft aan dat Deltics serieus omgaat met de beveiliging van de informatie waarover de organisatie beschikken.
Carolien Bessems

Naast ISO 27001 is Deltics ook al jaren NEN 7510 gecertificeerd. NEN 7510 is de Nederlandse norm voor informatiebeveiliging in de zorg. De norm beschrijft eisen voor de beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van persoonlijke gezondheidsinformatie.

Om deze certificeringen te behouden wordt Deltics jaarlijks geaudit vanuit een certificerende instantie. Dit houdt de organisatie scherp en zorgt dat de organisatie continu bezig is de processen rond informatiebeveiliging te verbeteren.

Wilt u meer weten over onze certificering? Neem gerust contact op met uw accountmanager.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Direct kosteloos een offerte aanvragen

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste trends, IT-ontwikkelingen, Deltics nieuws, blogs en events.
Dank u wel. Wij hebben uw aanmelding ontvangen.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het indienen van het formulier.