Actueel

Medisch Spectrum Twente kiest voor Deltics

Publicatiedatum:
7/2/2023
Medisch Spectrum Twente (MST) gaat de komende jaren nauw samenwerken met Deltics. Het Hengelose IT-bedrijf gaat de wireless omgeving vernieuwen en uitbreiden van het ziekenhuis enkele kilometers verderop in Enschede. Buren heten in het Twents ‘noabers’ en dit mag je dus gerust een ‘noaberdeal’ noemen.
Kim Freriksen

Het Medisch Spectrum Twente met de hoofdvestiging in Enschede behoort tot de grootste niet-academische ziekenhuizen van Nederland. In totaal telt het MST zo’n 4000 medewerkers. Deltics heeft de opdracht gekregen om een nieuwe reduntante Aruba wireless omgeving aan te leggen.

1500 accespoints

Via 1500 accespoints kunnen personeel, patiënten en bezoekers de komende jaren goed en veilig gebruik maken van het mobiele netwerk. Denk daarbij aan mobiele devices en aan medische apparatuur zoals computer on wheels, inroom entertainment en tablets.

Vernieuwen en verbeteren

Deltics gaat het huidige Aruba wireless-pakket aanpakken met de nieuwste technieken en een sterk verbeterde dekking. Aruba ClearPass en Aruba Central staan garant voor de best mogelijke beveiliging en monitoring. Hiermee is de wireless omgeving van het MST straks klaar voor de toekomst. Daarmee kan het MST bijvoorbeeld met ik ben iris (de track & trace oplossing van Deltics) tijd besparen doordat medische apparatuur beter vindbaar is.

Langdurige samenwerking

De Service License Agreement (SLA) beslaat zeven jaar. Het MST heeft voor de langdurige samenwerking met Deltics gekozen na een intensieve aanbesteding. Deltics kwam als beste uit de bus door de kennis en bewezen ervaring met andere projecten bij grote ziekenhuizen in het hele land. Deltics beschikt over een groot aantal netwerkconsultants, -architecten en -beheerders die de meest geschikte Aruba Wireless-oplossing kunnen implementeren en beheren.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Direct kosteloos een offerte aanvragen

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste trends, IT-ontwikkelingen, Deltics nieuws, blogs en events.
Dank u wel. Wij hebben uw aanmelding ontvangen.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het indienen van het formulier.