Actueel

Gegevens Montessorischolen Amsterdam veilig bij Deltics

Publicatiedatum:
10/6/2020
Montessori Scholengemeenschap Amsterdam MSA) heeft voor Deltics gekozen om de digitale omgeving te beveiligen.

De Montessori Scholengemeenschap Amsterdam (MSA), met ruim 4.500 leerlingen en 500 medewerkers, werkt in de Microsoft 365-omgeving. Het grote onderwijsinstituut (vijf vestigingen) heeft voor Deltics gekozen als partner in beveiliging en back-up van die veelgebruikte software.

De huidige Veeam Back Up is verbeterd en er is gekozen voor Back Up repository on-site. Met een extra kopie van de data op de derde locatie in de Deltics FlexCloud. Hiermee voldoet de MSA aan de nieuwe 3 -2 -1 - 0 regeling, wat inhoudt dat wij drie kopieën van de data opslaan op twee verschillende soorten media waarvan één offsite, de nul staat voor de restores die we testen zodat er nul fouten inzitten.

De MSA werkt met Microsoft 365 voor haar leerlingen en medewerkers

Deltics is een Veeam managed service provider en biedt met de Deltics FlexCloud Protect dienst o.a. de mogelijkheid om de Microsoft 365 data veilig te stellen. Met deze dienst wordt elke 4 uur een back-up gemaakt van de mail, contacten, Sharepoint online, One Drive for Business en Teams.

Met de introductie van versie 4 van deze dienst is het ook mogelijk om de data naar de Deltics S3 object cloud te back-uppen waardoor de MSA ook ervan verzekerd is dat de back-up ransomware vrij is en voor zeer lange termijn bewaard kan worden.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Direct kosteloos een offerte aanvragen

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste trends, IT-ontwikkelingen, Deltics nieuws, blogs en events.
Dank u wel. Wij hebben uw aanmelding ontvangen.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het indienen van het formulier.