Actueel

Virtuele rondetafelsessie: data security, ransomware & cloud mobility

Publicatiedatum:
20/5/2021
Data security, ransomware & cloud mobility: "Houd de transport sector onder controle!"
Kim Freriksen

IT in de transportsector is nog nooit zo belangrijk geweest als vandaag de dag. De laatste jaren staat bij veel transportorganisaties innovatie hoog op de agenda. Desalniettemin zien we in de praktijk dat er bij veel instellingen nog een grote afhankelijkheid is van legacy systemen. De schatting is dat slechts 30%van alle IT-investeringen tot en met vorig jaar werd aangewend voor innovatie. Met de uitbraak van COVID-19 zien we een versnelde ontwikkeling in de transportsector bij het faciliteren van ‘klantgerichtheid en wendbaarheid’. 

Organisaties stapten massaal over op ‘thuiswerken’, en waar dat eerder in de transportsector als complex en onmogelijk werd gezien, werden, onder druk van de omstandigheden, innovaties juist verder aangejaagd. Daarmee werd de diversiteit in dataopslag steeds groter: gegevens worden nu zowel onsite als in de cloud opgeslagen. Belangrijk aandachtspunt is hoe organisaties deze diversiteit in data ondercontrole kunnen houden en ook kunnen beschermen tegen uitval, of erger, dooraanvallen van buitenaf.

In de transportsector valt de waarde van een perfect functionerende IT-omgeving niet te ontkennen. Hoe u uw IT inzet is bovendien van groot belang, want bedrijven die vandaag volop inzetten op innovatie zullen morgen zegevieren. De voordelen van zelfrijdende vrachtwagens, de digitale vrachtbrief of Information On Demand zijn bijvoorbeeld talrijk. Maar innovatie zorgt er ook voor dat uw IT-omgeving voor complexe uitdagingen komt te staan. Klanten willen 24/7inzicht in de status van hun order, u moet altijd beschikbaar zijn en steeds duurzamer te werk gaan.  

Omdat veel organisaties met deze uitdagingen te maken hebben, organiseren we de Digital Round Table: Data security, ransomware & cloud mobility: “Houd de transport onder controle!”

Deze digitale vak bijeenkomst wordt gehouden op dinsdag 29 juni 2021 van 10.00 tot 11.30 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten om tot nieuwe inzichten te komen en kansen te ontdekken.

AANMELDEN

Geïnteresseerd? Meld u vandaag nog aan voordeze exclusieve digitale vak bijeenkomst en verzeker uzelf van een plaats “rondde tafel”! Aanmelden kan kosteloos via:

E: ingrid.huijbrechts@heliview.nl  
T: 076 8006022

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Direct kosteloos een offerte aanvragen

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste trends, IT-ontwikkelingen, Deltics nieuws, blogs en events.
Dank u wel. Wij hebben uw aanmelding ontvangen.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het indienen van het formulier.