Actueel

Virtuele rondetafelsessie: disaster recovery

Publicatiedatum:
6/1/2021
Van valkuil naar veiligheid? Op 2 maart organiseert Deltics samen met Pure Storage, Veeam en Worldstream de "Digital Round Table' met disaster recovery als hoofdthema.

Het beschermen van uw data staat natuurlijk op nummer één, maar wat gebeurt er op het moment van een ransomware-aanval, hack of menselijke fout? Veel organisaties leunen op een back-up die een of meermaals per dag alles opslaat. Dit is natuurlijk goed om op terug te kunnen vallen, maar nadeel is dat het vaak veel tijd kost (5 tot 12 uur)! Als het fout gaat, zal dit een enorme impact hebben op uw bedrijfscontinuïteit, waarbij reputatieschade en kapitaalverlies op kunnen treden. Hoe verkleint u de kans hierop?

Wat zijn de mogelijkheden en voordelen van een zogeheten ‘Data disaster recovery as a service model’? Is dit plug en play of een schaalbaar veiligheidsschild voor uw IT-infrastructuur, data en applicaties? Waar moet u op letten als het gaat om kostenbesparing, downtime en security?

Omdat veel organisaties met deze uitdagingen te maken hebben, organiseren we de Digital Round Table: “Van valkuil naar veiligheid?”

Deze digitale kennissessie wordt gehouden op dinsdag 2 maart van 10.00 tot 11.30 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten. Wij helpen u graag nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaringen.

AANMELDEN

Geïnteresseerd? Meld u vandaag nog aan voor deze exclusieve digitale vak bijeenkomst en verzeker uzelf van een plaats “rond de tafel”! Aanmelden kan kosteloos via:

E: ingrid.huijbregts@heliview.nl    

T: 076 800 60 22

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Direct kosteloos een offerte aanvragen

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste trends, IT-ontwikkelingen, Deltics nieuws, blogs en events.
Dank u wel. Wij hebben uw aanmelding ontvangen.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het indienen van het formulier.