Actueel

Virtuele rondetafelsessie: werken op afstand

Publicatiedatum:
20/1/2021
Op afstand werken, als iets het afgelopen jaar belangrijk is geworden...

Dat brengt ook bezorgdheid met zich mee voor IT-afdelingen. Is het wel veilig? Kunnen medewerkers thuis hetzelfde als ‘op kantoor?’ Volop vragen dus en daarom organiseert Deltics in samenwerking met Aruba en Heliview een digitale rondetafelsessie met als titel: “De hybride werkplek, het nieuwe werken”.

De ervaring heeft geleerd dat buiten kantoor werken veel vraagt van een medewerker. Andere handelingen, tools die verschillen, applicaties die zich net iets anders gedragen. Dit kan de productiviteit belemmeren.

Uitdagingen

Ook de afdelingen die verantwoordelijk zijn voor de IT binnen een bedrijf staan voor uitdagingen. Hoe houd je de inlogprocedures overzichtelijk en veilig? Hoe ontsluit je zonder gevaar bedrijfsgevoelige informatie voor medewerkers thuis of elders?

De digitale kennissessie “De hybride werkplek, het nieuwe werken” wordt gehouden op dinsdag 9 maart van 10.00 uur tot 11.30 uur. Wij nodigen u uit om te sparren en informatie uit te wisselen met vakgenoten.

Aanmelden kan kosteloos via:

ingrid.huijbregts@heliview.nl of bel 076-8006022

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Direct kosteloos een offerte aanvragen

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste trends, IT-ontwikkelingen, Deltics nieuws, blogs en events.
Dank u wel. Wij hebben uw aanmelding ontvangen.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het indienen van het formulier.